www.livbojens.se

Start
Om Livbojens
Vår vision
Lärare
Kontakta oss
Barngymnastik
Simskola
Vår gästbok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

livboj

 

Om Livbojens

 

Livbojens simskola och kurser är ett privat företag som startade i juli 2002.

Verksamhetsansvarig är Elisabeth Lindberg.

 

Vår simskola hittar ni på Dalens sjukhus i Enskede söder om Stockholm.

Till en början hade vi simskola en kväll i veckan. Väl etablerade växte efterfrågan hos våra kunder och vi startade fler grupper under ytterligare en kväll i veckan. Detta gjorde det möjligt för oss att gå ner i åldrarna och erbjuda allt från simlekis upp till teknikgrupper. I januari 2005 startade vi även babysim.

Vår simverksamhet växte så smått och vi stod fast vid vårt motto, att alltid ha en nära kontakt mellan företaget och våra kunder.

Sommaren 2007 stängdes bassängen vid Dalens sjukhus för renovering. Vi har länge väntat på att den ska öppna så vi får möjlighet att återuppta vår simskoleverksamhet. Tyvärr vet vi inget i dagsläget men vi ger inte upp hoppet. Vi kontakter dem regelbundet i hopp om positivt besked.

 

Vi bedriver även barngymnastik för barn i åldrarna 3-7 år. Hösten 2003 startade denna verksamhet i Tyresö där vi hyr gymnastiksalen i Hanvikens skola på söndagar.

 

Förutom vår barnverksamhet erbjuder vi kurser vid efterfrågan.

Som utbildad simlärarutbildare och HLR-instruktör kan vi erbjuda bl.a. utbildning till legitimerad SLS-simlärare. Vid upprepade tillfällen har vi även haft inspirationskurser för andra privata simskolor och dess personal.

Vi har även haft en återkommande kurs för personalen vid Farstas skolor inför deras sommarkollo med sina fritidsbarn. Denna kurs skapade vi på efterfrågan utifrån deras behov och kursen fick heta "Att vistas med barngrupp vid vatten". Den innehåller såväl teori som praktiska övningar inom livräddning och simning. 

 

 

 

liten_livboj

 
 

©2010 Livbojens simskola och barngymnastik. Alla rättigheter reserverade.